Олексій Прилепов: З кожним матчем команда все більше додає

Олексій Прилепов: З кожним матчем команда все більше додає}

Коментарі після матчу 24 туру юнацького ЧУ УПЛ «Рух» U-19 - «Кривбас» U-19 - 0:3. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- До гри готувались майже тиждень, тому знали як суперник буде грати: відпрацьовували на усі моменти на тренуваннях. Команда мала гарні моменти, могли більше м’ячів забивати. Я задоволений грою хлопців. Всі ті, хто виходив на поле, відпрацювали добре. І перший тайм був хороший, і другий. До хлопців немає ніяких питань по грі. 

З кожною грою хлопці все більше і більше хочуть вигравати. Сьогодні, коли виходили на поле, вони дуже хотіли перемогти і це відчувалось. Знали, що «Рух» гарна команда, знали, на якому місці в турнірній таблиці знаходиться. Хлопці розуміли, якщо виграємо, то піднімаємось ще вище у таблиці.

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Вдалось відкрити рахунок зі стандарту. Штрафний удар - це завжди якась небезпека. Я пробив прямим ударом, зумів обвести стінку. Дуже радий цьому. Якщо порівнювати з першим колом, то сьогодні було трішки легше. В команді «Рух» U-19 є талановиті молоді хлопці, у них все попереду.

На нашій грі був присутній Юрій Вернидуб. Це мотивує. Завжди хочемо показувати перед наставником головної команди свої найкращі якості, тому всі хлопці старалися на всі 200 відсотків. Ми піднялись на п’яту сходинку, йдемо крок за кроком до своєї цілі – до четвірки кращих. Будемо наполегливо працювати далі і йти тільки вперед.

Володимир Мулик, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Більшість із запланованого нам вдалося. Але все одно є моменти, в яких треба ще додавати. З кожним тренуванням і з кожною грою, ми будемо все більше старатися. Щодо того, як я забив гол, то в центрі поля Святослав Матяш віддав розрізну передачу мені на хід. Я змістився до центру – пробив у дальній кут. Команда суперників дуже непогана, також грає в пас, не б’є вперед. Вони трошки омолодилися, тому їм було важче, але це амбітна команда, тому мені сподобалось з ними грати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru