ФК "Кривбас" зібрав 310 000 гривень для захисників України на благодійному аукціоні в Іспанії

ФК "Кривбас" зібрав 310 000 гривень для захисників України на благодійному аукціоні в Іспанії}

На благодійному аукціоні в Іспанії Футбольний Клуб «Кривбас» зібрав 310 000 гривень для захисників України.

Разом з Посольством України в Королівстві Іспанія перед початком контрольного матчу проти датського «Віборгу» ФК «Кривбас» провів благодійний аукціон. Метою заходу був збір коштів на придбання пікапів для підрозділу «Регбісти», в якому несуть службу працівники нашого клубу та ультрас червоно-білих.

Кількадесят учасників аукціону, який проходив зокрема й онлайн, придбали 6 унікальних лотів: прапор України з підписами всіх гравців «Кривбасу» і Юрія Вернидуба, бутси з автографом Романа Зозулі, ігрова футболка чеської «Вікторії» з підписами всіх футболістів, ексклюзивний майвець #Spain2024 з автографами Деяна Станковича та Юрія Вернидуба, футболка «Брентфорда» з підписом і побажаннями від сина Девіда Бекхема Ромео, а також унікальна шкатулка, виконана Петриківським розписом.

Усі лоти вдалося реалізувати на загальну суму в 310 000 гривень. Ці кошти будуть додані до ваших донатів. Хто ще не долучився, давайте разом допоможемо придбати пікапи наших захисникам та захисницям. Наближаємо нашу перемогу разом!

https://send.monobank.ua/jar/6KDWjBjoAS – посилання на банку збору.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru