ФК "Кривбас" ініціював створення нової команди "Легенди Кривбасу"

ФК "Кривбас" ініціював створення нової команди "Легенди Кривбасу"}

18 квітня у Кривому Розі на стадіоні «Гірник» відбулась особлива зустріч ветеранів усіх криворізьких команд, які в різні часи представляли наше місто. Також на зустрічі було оголошено про дуже важливу подію – створення ветеранської команди «Легенди Кривбасу».

«Сподіваюсь, що створення нашої команди Легенд стане прикладом для інших клубів та згодом ми зможемо організувати окремий чемпіонат, в якому УПЛ буде представлена своїми легендарними футболістами. Вони зможуть знову грати у футбол, відчути ті емоції, які відчували раніше. А молоде покоління буде знати, хто писав історію їх улюбленої команди. Що стосується криворізьких Легенд, то дуже хотілося б організувати товариський матч ветеранів «Кривбасу» та «Динамо», зібрати кошти на благодійність, та повторити фінал Кубку України, коли ми, на жаль, програли, але взяти реванш через роки», - підкреслив віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін.

Наразі у нас вже є «Кривбас-Ветеран», який є чи не єдиним в Україні, хто регулярно приймає участь в різних змаганнях: чемпіонаті Кривого Рогу, Всеукраїнських турнірах. Але створення ветеранської команди «Легенди Кривбас» - особлива важлива ініціатива ФК «Кривбас». Адже «Легенди Кривбасу» матиме змогу грати виставкові матчі не тільки в нашій країні, а і за її межами.

«Створення команди «Легенди Кривбасу» - це дуже класна ідея. У нас багато ветеранів, які виступали на найвищому рівні, це чемпіонат України, єврокубки, та які зможуть гідно захищати кольори новоствореної команди. Хотілося б, щоб якомога більше ветеранів «Кривбасу» долучались до гри за червоно-білих», - наголосив радник президента ФК «Кривбас», ексфутболіст криворіжців 90-х років Геннадій Приходько.

ЗУСТРІЧ ВЕТЕРАНІВ КРИВОРІЗЬКОГО ФУТБОЛУ

«Ну і, звичайно, коли закінчиться війна, коли вона закінчиться нашою перемогою, хотілося б організувати на оновленому стадіоні «Металург» гру «Кривбас» - «Парма»: легенди клубів. Непогано, якби цей був матч-відкриття нашої арени. Але спочатку треба виграти війну. Ми в це віримо. Слава Україні, слава ЗСУ, слава всім, хто боронить Україну», - резюмував Артем Гагарін.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru